L'Aeri de Montserrat, en agraïment al treball que ha fet tot el personal sanitari que ha estat a primera línia per lluitar contra la Covid-19, convida metges i metgesses, infermers i infermeres, personal de suport, d'administració i de neteja dels centres sanitaris a pujar a Montserrat.

Des d'aquest dimarts, 7 de juliol, els professionals sanitaris podran gaudir de fins a 3 invitacions a pujar i baixar amb aquest mitjà de transport que enguany compleix 90 anys de vida. Només caldrà que s'acreditin amb el carnet de col·legiat o el de professional del centre a l'estació inferior (situada a la C-55) i que prèviament hagin fet la reserva dels bitllets a través del web (www.aeridemontserrat.com)

"El personal de l'Aeri de Montserrat és conscient de tot l'esforç que han realitzat i que realitzen cada dia les persones que estan a primera línia dels hospitals i centres de salut, i especialment durant aquests darrers mesos, quan han hagut de fer front a la pandèmia, que ha causat tantes víctimes arreu", subratlla Héctor Garcia, director de l'Aeri, que hi afegeix que convidar-los a fer la pujada a Montserrat en aquest mitjà de transport és "el mínim agraïment que podíem fer-los".

Cal recordar que l'Aeri de Montserrat acaba de fer 90 anys, precisament el 17 de maig, enmig del confinament, i que té previst celebrar aquesta efemèride amb actes i una exposició que es podrà veure a l'estació inferior. Les instal·lacions d'aquest mitjà de transport s'han adaptat a les mesures de prevenció i de seguretat que indiquen les autoritats sanitàries.