07 de juliol de 2020
07.07.2020
Regió7

Un concert de jazz posa el pròleg a la Festa Major de Súria, que arrenca dijous

Va ser el primer acte públic a l'aire lliure que es feia al municipi després del confinament

07.07.2020 | 12:39
Concert de l'Asier Olabarrieta Big Band a la plaça de Sant Joan

Un concert de jazz de l'Asier Olabarrieta Big Band es va convertir en el primer acte públic celebrat a l'aire lliure a Súria després del confinament dels darrers mesos per la pandèmia del coronavirus. El concert va tenir lloc a la plaça de Sant Joan, amb les mesures obligatòries de protecció anti-covid i com a pròleg als actes de la Festa Major 2020. L'acte s'havia de celebrar inicialment el passat mes de març dins de la programació d'Art en Cicle al Teatre del Foment Cultural, però la implantació de l'estat d'alarma va obligar al seu ajornament.

Tot el públic assistent va haver de portar mascareta, romandre assegut i mantenir la distància de seguretat amb altres persones, unes condicions que també seran aplicades en els altres actes públics de la Festa Major, que comença dijous. Per aquest motiu, les cadires van ocupar tota la plaça de Sant Joan.

L'Asier Olabarrieta Big Band va oferir un concert jazzístic de gran nivell tècnic, que va rebre molts aplaudiments. Aquest grup musical ha nascut al Centre Superior de Música del Liceu de Barcelona per iniciativa del jove bateria navarrès Asier Olabarrieta, aplegant altres joves intèrprets de talent sota la direcció de Sergi Vergés.

Després d'aquest pròleg jazzístic, el programa de la Festa Major començarà aquest dijous al Parc Municipal Macary i Viader, amb un acte d'inici (21.45 h) i una cantada d'havaneres amb el grup Son de l'Havana (22.00 h). Enguany no hi haurà rom cremat en aplicació de les mesures anti-Covid. El programa festiu es desenvoluparà entre els dies 9 i 13 de juliol, a l'entorn de la diada de Sant Cristòfol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya