L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reobrirà aquest dijous l'atenció presencial a les tardes, tant a l'edifici consistorial com a les dependències del carrer Padró. D'aquesta manera es recuperarà l'horari de tarda d'obertura al públic que ja hi havia abans de l'estat d'alarma, de 5 a 7.

Pel que fa al Punt d'Informació Juvenil, ubicat al Nexe-Espai de Cultura, hi haurà atenció presencial els matins de dimarts, dimecres i dijous, entre les 10 i 2/4 d'1, i a les tardes s'atendrà el públic de 6 a 8 els dimecres i dijous.

En cap d'aquests dos casos ja no caldrà demanar cita prèvia, tot i que l'aforament màxim permès d'atenció als ciutadans serà de 6 persones.

Pel que fa als plens municipals, que fins ara es feien al pavelló, retornaran a la sala de plens municipal, a l'Ajuntament. Serà aquest dimecres, a les 7, en què se celebrarà la primera sessió ordinària des que s'ha constituït el nou govern després de la moció de censura de fa tres setmanes. De moment, en aquestes sessions es permetrà un aforament màxim de públic de 23 persones, que hauran de dur obligatòriament posada la mascareta des que accedeixin a l'edifici.