L'Ajuntament de Navàs ha anunciat que, si les condicions es mantenen, aquest any el municipi podrà comptar amb la seva festa major, que tindrà lloc del 20 al 25 d'agost. Segons han anunciat des del consistori, degut a les circumstàncies actuals tots els actes seran adaptats i tindran en compte els protocols de manteniment de distància entre persones, amb totes les mesures sanitàries recomanades.

Un dels canvis més importants és que per primer cop no hi haurà proclamació d'Hereu i Pubilla, ja que des del Foment de les Tradicions catalanes s'ha suggerit que s'ajornés un any per tal que el pubillatge actual gaudeixi com mereix de totes les sortides previstes. En lloc d'aquest acte, hi haurà un acte d'homenatge a totes les víctimes que la covid-19 ha causat a Navàs.

També es podrà gaudir de concerts d'artistes locals, del grup Xiula per als nens i nenes i joves del poble i per als grans del concert de Brams, Cesk Freixas, i la Rosaleda. També es comptarà amb el xou del Peyu!

Per als actes on es preveu més afluència de gent, l'Ajuntament posarà a la disposició del poble entrades gratuïtes que ajudaran a facilitar l'aforament i evitar aglomeracions per poder entrar a la plaça.

Paral·lelament als actes de la Festa Major, des de la Regidoria de Festes s'ha organitzat el Toc d'Estiu, que pretén promocionar i donar valor als artistes locals durant el mes de Juliol i Agost.