31 de juliol de 2020
31.07.2020
Regió7

L'Ajuntament i la SAS modifiquen el sistema d'horaris i abonaments de la Piscina Municipal a partir del dissabte 1 d'agost

Entre les 10.00 i les 11.00 h, la Piscina Municipal només podrà ser utilitzada per pensionistes i jubilats

31.07.2020 | 13:17
Piscina de Súria

L'Ajuntament de Súria i la Societat Atlètica de Súria (SAS), com a entitat gestora de la Piscina Municipal en l'actual temporada d'estiu, han acordat modificar alguns punts del sistema d'horaris id'abonaments  d'aquest equipament municipal a partir del dissabte 1 d'agost. Aquestes modificacions seran vigents fins al final de l'actual temporada d'estiu.

Les modificacions acordades són les següents:

  • Els abonaments adquirits a partir del dissabte 1 d'agost permetran accedir a la Piscina Municipal des de les 11.00 fins al tancament de la instal·lació, com a únic horari per a tots els dies de la setmana.
  • Els abonaments adquirits abans de l'1 d'agost també permetran l'accés a la Piscina Municipal en aquest mateix horari únic per a tots els dies de la setmana.
  • L'horari reservat per a pensionistes i jubilats serà de 10.00 a 12.00 h, de dilluns a diumenge. Entre les 10.00 i les 11.00 h, la Piscina Municipal només podrà ser utilitzada per pensionistes i jubilats, a més d'algun grup reduït especial (Centre Obert El Brot, etcètera). D'11.00 a 12.00 h, pensionistes i jubilats disposaran d'un espai exclusiu i delimitat a la piscina gran.
  • Els pensionistes i jubilats que vulguin accedir a la Piscina Municipal fora de l'esmentat horari reservat, hauran de signar prèviament una declaració autoresponsable.


Fins a final de temporada seguiran vigents les limitacions d'aforament i els sistemes de control anti-Covid per accedir a les instal·lacions de la Piscina Municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya