L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha programat una setmana d'activitats lúdiques que començaran aquest dissabte, 8 d'agost, i s'allargaran fins al diumenge següent, 16 d'agost, i que serviran d'alternativa a la festa major, amb propostes de petit format i adaptades a la situació actual en què caldrà una inscripció prèvia.

El programa arrencarà aquest dissabte, a 1/4 de 8 del vespre al Casal del Pensionista amb un tast guiat i maridatge de vins de la DO Pla de Bages i formatges del territori, seguit del càsting del concurs Tinc Talent, a la pista esportiva.

El programa es reprendrà dimarts, 11 d'agost, i a partir d'aquí ja hi haurà activitats tots els dies fins al diumenge 16. Hi haurà cinema, amb les projeccions de Dora y la ciudad perdida i Bohemian Rapsody, tallers de scrap i decoració, un concert amb el grup Piratas Rumbversions i un vermut musical. De cara al dissabte 15 d'agost també es preveu un espectacle de clown amb Oriol Garriga, que presentarà el muntatge Olicòpter, amb ritmes, creativitat i percussió, i l'endemà, posarà el punt i final al programa el concert d'havaneres «No cal anar a l'Havana».

Els tiquets per als actes es poden obtenir a l'OAC, ara ubicada a l'antiga biblioteca.