El silenci habitual de Cabrianes s'ha transformat de cop en un anar i venir de vehicles, que s'espera més fort a partir del setembre. Tanmateix, dijous ja es va notar un canvi: «En el parell d'hores que porto aquí ja han passat més de 50 camions», assegurava Casiano de la Rosa, assegut en un banc a l'entrada del poble. «Ja no hi ha aquella tranquil·litat, però està molt bé que arreglin el pont».

El seu gendre, Toni Garrós, constatava que hi haurà un increment del trànsit «perquè l'entrada i sortida de camions només de Stradivarius ja és un continu, i hi ha força més empreses». De tota manera, confia que no comporti gaires problemes als veïns més enllà del fet que «ara haurem de vigilar una mica més a l'hora de travessar, i haurem de fer una mica més de volta per anar a Manresa o a Berga».

També va notar l'increment del trànsit Charo Romero, que cada migdia s'asseu una estona davant del banc de l'església amb la se-nyora que cuida. «Avui hi ha molt més trànsit de camions del que és habitual, ben bé el doble», assegurava. És de Sallent, i el tall del pont no l'afecta perquè va i ve pel camí dels Horts.