Moià va celebrar ahir la tradicional Festa de la Cabra d'Or però ho va fer amb un format ben diferent de l'habitual obligat per les restriccions de la pandèmia. De dos dies es va passar a un, i la festa es va limitar a un sol espectacle, reinventat i que no va decebre un públic del tot entregat i a qui també es va fer participar al llarg de tota la funció.

Enguany, la festa es va desenvolupar a l'esplanada de baix del parc municipal, amb una ocupació limitada i amb la gent asseguda. Hi havia unes 400 cadires a punt, però l'entrada va ser d'unes 600 persones (sota control de l'organització), i algunes van haver de seure als terraplens del voltant, igualment mantenint les distàncies de seguretat permeses. Música, dansa i teatre no van faltar en la posada en escena, que igualment girava al voltant de la llegenda de la Cabra d'Or, però amb un contingut diferent.

Les havaneres de dissabte ja havien aplegat 210 persones, i l'espectacle de Mag Lari, diumenge, unes 400. La festa major s'allargarà tota la setmana i fins dilluns, en què també es farà la Festa de l'Arbre i d'Homenatge a la Vellesa.