Navarcles donarà avui el tret de sortida a la festa major, que serà de quatre dies i tindrà un programa d'activitats divers però retallat i adaptat a les restriccions de la covid, amb mascareta, capacitat limitada i inscripció prèvia. Enguany, la festa major d'estiu s'ha batejat com el Parèntesi.

El programa ha arrencat avui amb la Caminada Navarclina i la Gimcana Marrana, mentre que a la tarda hi haurà un paintball, una sessió de contes i cançons, una cursa, un taller de còctels, i una remullada nocturna a la piscina.

Divendres es farà zumba, un vermut concert, una exhibició de Street Workout, un doble concert amb Xarop de Nit i Anaïs Vila, i sessió DJ. Dissabte hi haurà una sortida en bici i un concurs de paelles, que enguany serà virtual. A la tarda hi ha programat un espectacle de circ, i al vespre un sopar, seguit d'una mostra de balls.

Diumenge serà el darrer dia de festa, amb un tast de meditació i ioga, activitats per a la quitxalla, i a la tarda una Descafinada, que tindrà els gossos de protagonistes. El colofó el posarà el castell de focs i un espectacle de màgia del mag Edgar, a la nit.

L'Ajuntament ha donat el tret de sortida a la Festa Major amb un vídeo on es veu l'equip de govern amb la mascareta de la Festa Major d'enguany que ha estat difós a les xarxes socials.