L'Ajuntament de Fonollosa ha completat la senyalització del camí de les Tres Esglésies, una ruta per fer a peu o en bicicleta i que recorre diversos indrets del terme municipal.

El projecte el va dissenyar la Diputació de Barcelona i estableix una ruta que uneix Fonollosa, Camps i les Torres de Fals passant pel raval del Perejutge. En concret, el recorregut segueix l'obaga del torrent de Fonollosa fins al pla de Fals i les Torres.

Al llarg del trajecte, tant si es fa a peu com en bicicleta, és possible desviar-se del camí per connectar-se amb altres possibles rutes que passen per la vora, i també per visitar llocs d'interès del municipi, des d'ermites fins a fonts o altres paratges naturals. En la ruta del Camí de les Tres Esglésies també es connecta el raval del Perejutge amb Camps.

L'Ajuntament ha centrat esforços en la senyalització d'aquest recorregut amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn natural i atractius arquitectònics i patrimonials del municipi, en el marc d'un pla de promoció de l'ús de la xarxa de camins locals per fer a peu o en bicicleta a l'entorn dels tres nuclis que formen el municipi i, de passada, promoure també els hàbits saludables entre els veïns i visitants.