21 de agost de 2020
21.08.2020
Regió7

L'Ajuntament de Sant Fruitós proporciona aigua als regants dels horts de La Sagrera

A partir d'avui a la tarda els regants, de manera organitzada i col·laborativa, podran regar els seus horts amb les cubes d'aigua

21.08.2020 | 17:42
Vista aèria dels horts de Sant Fruitós de Bages

L'Ajuntament de Sant Fruitós facilitarà cubes d'aigua als pagesos de La Sagrera per tal que avui a la tarda ja puguin utilitzar-la per a regar els horts de la zona.

El consistori ha realitzat les gestions pertinents amb la comunitat de regants i Aigües de per tal de poder establir aquesta mesura provisional fins que no arribin els resultats de les analítiques de l'estat actual de l'aigua. En aquest sentit a partir d'avui a la tarda els regants, de manera organitzada i col·laborativa, podran regar els seus horts amb les cubes d'aigua.

Cal recordar que les aigües del Riu d'Or es van veure afectades probablement per l'incendi del passat 12 de març al polígon Sant Isidre i des d'aleshores, per tal d'evitar possibles riscos de contaminació de l'aigua es va tallar l'aigua per al reg. L'Ajuntament agraeix "la paciència, responsabilitat i col·laboració" de totes les parts implicades i es vol fer una crida a la racionalització d'un bé tant preuat com és l'aigua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20