L'Ajuntament d'Avinyó ha aprofitat aquest mes d'agost per completar els treballs d'adequació acústica de l'aula d'educació física de l'institut Escola Barnola, abans que comencin les classes el 14 de setembre.

Els treballs han consistit a col·locar plaques atenuadores de la reverberació sonora al sostre del gimnàs, amb la qual cosa es millorarà la qualitat del so dins de la sala. És la mateixa actuació que l'Ajuntament ja va fer mesos enrere al menjador escolar del mateix recinte, i els resultats han estat positius. Tant l'una com l'altra responen a la voluntat d'aplicar mesures correctores de la qualitat del so als espais de l'edifici per millorar la comunicació entre alumnes i mestres i afavorir l'adquisició d'hàbits acústics respectuosos.

En el cas de l'aula d'educació física, els treballs han tingut un cost de 1.987 euros, que l'Ajuntament d'Avinyó ha pogut finançar gairebé de manera integral amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, que n'hi ha aportat 1.750 a través el Catàleg de Serveis per al 2020.