Amb 24 anys de mandat, Isidre Badia ha deixat petjada a Castell-bell, fins al punt que els seus anys d'alcaldia van suposar tota una transformació pel que fa a equipaments i serveis, que es va notar especialment a les primeries de l'actual era democràtica. També va ser una època de canvis urbanístics.

Entre els projectes que va impulsar mentre va ser alcalde, destaquen les piscines, amb vistes a Montserrat i remodelades fa només tres anys, que a començament de la dècada dels 80 van suposar tot un avenç al poble. Sota el mandat de Badia també es van promoure diversos equipaments esportius, primer el camp de futbol (actualment amb gespa), i més endavant les pistes de tennis i el poliesportiu que es van construir al costat. També va ser el promotor del centre d'atenció primària, de la deixalleria, de l'escola bressol i de la biblioteca, batejada amb el nom de Maria Malla, una poetessa llibertària del poble que es va haver d'exiliar. Sota els seus mandats també es va fer l'ordenació urbanística del municipi, inèdita fins aleshores, i en què Badia sempre va actuar amb prudència en el desenvolupament de les urbanitzacions. També se'l recorda com un alcalde molt actiu en la divulgació i la promoció de la història del municipi.

A banda de la seva trajectòria política, Isidre Badia va estar molt implicat en la vida associativa del poble. Va pertànyer a les associacions de caramelles, futbol i caçadors de Castellbell i el Vilar, que sempre van ser unes de les seves grans aficions.