La família socialista acabem de perdre un dels nostres més entranyables i estimats membres en la persona d'Isidre Badia i Biosca. Per a tots els amics i companys, el Sidro de Castellbell. Un històric, perquè enllaçà l'activitat social amb la política quan més falta feia, a les primeres eleccions municipals de l'abril del 79.

Fou elegit i reelegit, fins al punt d'acumular sis mandats d'alcalde, amb un sol mandat entremig a càrrec d'un altre partit. Han estat, doncs, 24 anys al capdavant de l'Ajuntament, en moments molt difícils i complicats, sobretot per la llarga i profunda crisi de la principal indústria del poble: el tèxtil, i per posar al dia un municipi amb molts nuclis i urbanitzacions mancades d'infraestructures, obres i serveis fonamentals.

Ell tenia tres grans afeccions, la família, la caça i l'Ajuntament. La dedicació fou sempre intensa i efectiva, per transformar el municipi, i treure el màxim profit de les ajudes de totes les administracions.

Tots els primers alcaldes i alcaldesses mereixen un especial reconeixement perquè varen ser els primers a obrir portes i finestres, i fer entrar la ciutadania en el govern, de forma directa i efectiva.

El Sidro va obrir l'Ajuntament i va sortir a resoldre els temes a peu de carrer. Tothom tenia clara la proximitat i les ganes de solució, en conversa directa. Ha estat un magnífic exemple de polític proper i eficient. N'estem legítimament orgullosos i de ben segur sempre serà recordat pels seus ciutadans i ciutadanes de Castell-bell i el Vilar.

Descansi en pau.