02 de setembre de 2020
02.09.2020
Regió7

In memoriam | «Estem de dol pel Sidro de Castellbell i el Vilar»

Un històric, perquè enllaçà l'activitat social amb la política quan més falta feia, a les primeres eleccions municipals de l'abril del 79

01.09.2020 | 22:08
In memoriam | «Estem de dol pel Sidro de Castellbell i el Vilar»

La família socialista acabem de perdre un dels nostres més entranyables i estimats membres en la persona d'Isidre Badia i Biosca. Per a tots els amics i companys, el Sidro de Castellbell. Un històric, perquè enllaçà l'activitat social amb la política quan més falta feia, a les primeres eleccions municipals de l'abril del 79.


Fou elegit i reelegit, fins al punt d'acumular sis mandats d'alcalde, amb un sol mandat entremig a càrrec d'un altre partit. Han estat, doncs, 24 anys al capdavant de l'Ajuntament, en moments molt difícils i complicats, sobretot per la llarga i profunda crisi de la principal indústria del poble: el tèxtil, i per posar al dia un municipi amb molts nuclis i urbanitzacions mancades d'infraestructures, obres i serveis fonamentals.


Ell tenia tres grans afeccions, la família, la caça i l'Ajuntament. La dedicació fou sempre intensa i efectiva, per transformar el municipi, i treure el màxim profit de les ajudes de totes les administracions.


Tots els primers alcaldes i alcaldesses mereixen un especial reconeixement perquè varen ser els primers a obrir portes i finestres, i fer entrar la ciutadania en el govern, de forma directa i efectiva.


El Sidro va obrir l'Ajuntament i va sortir a resoldre els temes a peu de carrer. Tothom tenia clara la proximitat i les ganes de solució, en conversa directa. Ha estat un magnífic exemple de polític proper i eficient. N'estem legítimament orgullosos i de ben segur sempre serà recordat pels seus ciutadans i ciutadanes de Castell-bell i el Vilar.


Descansi en pau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20