Artés viurà aquest cap de setmana els actes principals de la seva festa major, que ha vist reduït el programa i l'ha adaptat a les mesures de prevenció i distanciament derivades de l'actual situació de pandèmia. El preludi de la festa ja es va viure dijous, i encara hi ha propostes fins dimarts.

Avui, la festa es complementarà amb les gangues al carrer que oferiran durant tot el dia comerciants del poble, però la jornada també inclourà un partit de futbol, l'espectacle familiar Circumloqui, a les 6 al parc de Can Crusellas, i la celebració del cinquè aniversari dels Picapolls de la Gavarresa, que oferiran un espectacle virtual a 2/4 de 8 a la plaça Major. A partir de les 10, torneig online de Fornite, espectacle musical de festa major al pati de l'escola, i concert amb Muttion a la plaça Major.

Demà al matí hi haurà una sortida amb BTT i una cercavila de gegants; a la tarda, futbol, teatre i paintball, i a la nit, concerts de Septet Metall, Àuria Franch i Kiw Trio, a l'escola i la Plaça Major.

El programa es completarà entre dilluns i dimarts, amb concerts de cobla, espectacles, concerts, tornejos esportius, teatre havaneres i una tracta de comiat.