El Museu de Sant Fruitós de Bages proposa als seus visitants participar al concurs "Busca i descobreix el Museu de Sant Fruitós", una proposta que es realitzarà mensualment i que consisteix en trobar un objecte concret d'entre totes les peces exposades a l'equipament. L'objectiu, explica l'Ajuntament en un comunicat, és donar a conèixer el museu.

Les persones que vulguin participar- hi només han d'anar al museu, trobar l'objecte que mostra la fotografia i omplir una butlleta de participació que trobaran en el mateix recinte. Totes les famílies que hagin encertat la resposta, rebran un obsequi. Cada mes la imatge a cercar serà nova i els visitants podran tornar a participar per aconseguir un nou premi.

El Museu de la Memòria de la Vinya i el Vi està ubicat a la Plaça de l'Era de Cal Vallbona número 3 i està obert cada diumenge de 11 h a 13 h. També es poden demanar visites concertades mitjançant el correu electrònic: sfb.museu@santfruitos.cat o al telèfon de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages 93 878 97 00