El web municipal de Súria ha incorporat un nou apartat dedicat als carrers de la vila, amb una breu explicació de cada nom i un enllaç per ubicar-los a través dels ordinadors i els dispositius mòbils. La informació d'aquest nou apartat prové del llibre 'Súria al cor. La vida dels carrers', que va ser publicat l'any 2016 per la surienca Montserrat Bacardit i Baraldés.

L'objectiu d'aquest apartat és contribuir a divulgar l'origen de la nomenclatura urbana i facilitar la localització de tots els carrers de la vila. L'enllaç d'ubicació porta a la coneguda aplicació Google Maps, que permet definir la ruta d'accés des del lloc on s'estigui fent la consulta.

En aquest nou apartat, els carrers són agrupats per barris per tal de facilitar la seva localització i reforçar la presència dels barris suriencs en el web municipal, complementant la informació que ja hi ha sobre les respectives associacions de veïns en l'apartat dedicat a les entitats de la vila (www.suria.cat/entitats).

El llibre 'Súria al cor. La vida dels carrers' és un recull descriptiu i il·lustrat de tots els carrers de la vila, i va ser publicat amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'autora ha autoritzat l'ús de la informació continguda en el seu llibre per a l'elaboració del nou apartat del web municipal.