L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages preveu iniciar aquest mes de setembre la urbanització d'un nou tram de l'àmbit del polígon del cementiri que comprèn el lateral de la C-16, entre la rotonda que porta cap al cementiri i els edificis existents. Es tracta de la unitat d'actuació número 15 en l'àmbit del cementiri, en la seva segona fase.

Els treballs consistiran bàsicament en la pavimentació d'aquest tram i en la dotació dels serveis necessaris tant de sanejament com de drenatge i d'enllumenat en aquest punt. Es tracta de donar continuïtat a una intervenció que ja es va fer temps enrere, amb una primera fase de les obres que va consistir en la urbanització del camí del cementiri. Ara, l'arranjament que hi ha previst també permetrà enllaçar el tram comprès entre el camí del cementiri i els polígons industrials que hi ha al llarg de la carretera de Berga.

És previst que els treballs comencin el proper 21 de setembre, i la seva execució tindrà una durada de tres mesos.

L'import de l'obra puja a un total de 170.105 euros.

Aquestes obres s'afegeixen a un altre paquet d'intervencions que l'Ajuntament de Sant Fruitós porta a terme aquest mes als polígons, com són els treballs de reasfaltatge de diversos carrers dels polígons de Sant Isidre i de Riu d'Or-Casanova, on també es pinta la senyalització horitzontal.