L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages iniciarà el dilluns 5 d'octubre les diferents propostes d'activitat física per a la gent gran del municipi, mantenint la programació de l'any anterior però adaptant-la a la situació actual.

Des del consistori s'ha considerat adequat no suspendre aquestes propostes a causa de la importància de vetllar per tal que la gent gran realitzi activitat física d'una forma saludable i segura. En aquest sentit, les diferents activitats es realitzaran garantint les mesures de distància social, higiene i desinfecció i adaptant-se a la normativa actual. El consistori podrà incloure les modificacions oportunes en funció de l'evolució de la pandèmia.

Enguany les activitats de ioga i gimnàstica de manteniment es duran a terme al pavelló d'esports, el qual permetrà que es garanteixin la distància de seguretat i les tasques de neteja, desinfecció i ventilació, i es realitzaran el doble de sessions d'aiguagim per tal de poder reduir l'aforament al 50%.

Pel que fa a l'activitat física als diferents nuclis del municipi, sempre que sigui possible es realitzarà a l'aire lliure.

El procediment d'inscripció aquest any també serà diferent per tal d'evitar cues i aglomeracions. Tota la gent gran del municipi rebrà una carta informativa i, en cas de voler participar en alguna de les activitats, haurà de trucar al telèfon 93 878 8031 i se li atorgarà un numero de sorteig per tal d'assignar-li un dia i hora d'inscripció, que es realitzarà presencialment i amb pagament amb targeta bancària a les oficines municipals situades al número 74 del carrer Padró.