La línia de bus entre Manresa i Calaf afegirà, a partir de demà, noves expedicions. Es faran noves parades intermèdies a demanda i es reestructuraran els horaris de tot el corredor per adaptar-los a les necessitats dels usuaris. A més de les parades a demanda, s'afegeixen dues noves expedicions de dilluns a divendres en direcció Manresa i una en direcció Calaf.

Les parades que es faran a demanda són intermèdies entre Manresa i Calaf, i només es faran en el cas que un usuari ho sol·liciti prèviament. Serà als municipis de Sant Pere Sallavinera, Aguilar de Segarra, Castellar, Rajadell i Fonollosa. L'operador és Transports Castellà del Grup Sagalés.

L'usuari podrà fer la reserva amb 30 minuts d'antelació, per telèfon al 900 13 00 14 (de dilluns a divendres feiners de 8.00 h a 20.00 h), al web de l'operador i a l'aplicació per a dispositius mòbils 'Sagalés On Demand'. El departament de Territori i Sostenibilitat ha treballat amb el Consell Comarcal del Bages per millorar la línia. El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, va assegurar que «l'objectiu és millorar el corredor Manresa-Calaf i la connexió dels municipis».