La jove navassenca Marina Potrony Domènech, de 28 anys, és la nova regidora per la CUP a l'Ajuntament de Navàs, en substitució de Jaume Casals Ció, Tai, que va ser alcalde del 2011 al 2019 i regidor aquest darrer any.

Potrony és graduada en Administració i Direcció d'Empresa i té el màster en Economia Social i Solidària; actualment treballa en una cooperativa d'habitatge de Barcelona, feina que compaginarà amb la regidoria, que assumirà a temps parcial. Marina Potrony és la nova regidora-delegada de les àrees de Serveis Financers, Participació i Habitatge d'un govern format per un pacte entre la CUP i ERC. Unes àrees que la formació defineix com a «importants i amb fort recorregut», fet que «situa Potrony Domènech en una peça clau dins de l'organigrama del consistori municipal».

Entre els reptes que té al davant, segons destaca la CUP, hi ha la confecció de les noves ordenances municipals i del pressupost per a l'exercici del 2021; i en la regidoria d'Habitatge, té el repte d'actualitzar una borsa d'habitatge envellida, amb la promoció i l'afavoriment de l'accés a les persones joves o més vulnerables.