El proper dijous 8 d'octubre, a les 7 de la tarda, el centre cívic de Sant Martí de Torroella, al municipi de Sant Joan de Vilatorrada, acollirà una reunió informativa adreçada als veïns i veïnes d'aquest nucli per tal de donar a conèixer el projecte de la nova benzinera que s'està construint a la C-55, que inclourà dispensadors de gas per a vehicles que funcionen amb aquest combustible.

La reunió s'ha anunciat després que veïns del nucli expressessin la setmana passada el seu malestar per la instal·lació d'un dipòsit de gas liquat a l'estació de servei que s'està adequant al marge dret de la C-55, a l'altura del nucli, en direcció a Manresa. El veïns consideraven que és perillós per la seva proximitat a les cases i a la zona boscosa, i denunciaven que no n'havien estat informats. L'Ajuntament de Sant Joan va assegurar que el projecte, que es remunta a l'any 2017, ha complert tots els tràmits legals i el promotor assegura que té totes les garanties de seguretat.

La reunió del proper 8 d'octubre tindrà la presència de Bombers, l'alcalde de Sant Joan, Jordi Solernou, i el representant de Sant Martí de Torrella, Pere Bartomeus, tècnics municipals, el promotor i un enginyer de l'empresa energètica Naturgy.