Un total de trenta-set nous residents de medicina i infermeria s'han incorporat a la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària de l'ICS Catalunya Central. Es tracta de futurs especialistes que completaran la seva formació en diversos centres del territori. De l'especialitat de medicina s'hi incorporen un total de 29 residents, que inicien un període de formació de quatre anys. Pel que fa als especialistes d'infermeria, el seu període de formació és de dos anys i s'hi incorporen vuit residents.

En aquesta nova convocatòria, hi ha 37 places (29 de medicina de família i 8 d'infermeria familiar i comunitària) que s'incorporaran als equips d'atenció primària de la Catalunya Central dels CAP Sagrada Família i Plaça Catalunya de Manresa, Súria, Santa Margarida de Montbui, Igualada Urbà, Santa Eugènia de Berga i Manlleu, tots ells de l'ICS. Enguany, s'afegeixen a la formació l'EAP Les Bases i el del Barri Antic, pertanyents a la Fundació Althaia de Manresa, i l'EAP Igualada Nord, que pertany al Consorci Sanitari de l'Anoia.

La Unitat Docent ha anat creixent els darrers anys i ha passat de comptar amb 18 residents especialistes a l'inici de la seva acreditació a un total de 37 i, actualment, té previst ampliar places.