Navàs celebrarà aquest proper dissabte i diumenge la 88a Fira de Tardor, però ho farà amb un format molt diferent de l'habitual degut a les restriccions per la covid, que obligaran a limitar la tradicional oferta comercial, enguany centrada en l'àmbit local, i en canvi, es potenciarà la vessant més cultural del certamen. I tot plegat, amb les mesures de distanciament i seguretat adequades a l'actual situació de pandèmia.

Dissabte, 17 d'octubre, serà el dia dedicat al comerç, en què els botiguers del poble podran exposar els seus productes al carrer a partir de les 9 del matí. La plaça de l'Ajuntament, que és el punt neuràlgic d'aquesta fira, acollirà les obres teatrals de petit format del Festival Test, però enguany, la resta d'activitats es distribuiran en altres espais. Al passeig Ramon Vall hi haurà l'oferta infantil amb una vintena de jocs, tastets de circ i una ludoteca entre 2/4 de 5 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre, i a la Carretera de Viver hi haurà una instal·lació interactiva d'Instròniks, en què el públic podrà decidir quin instrument vol que soni a l'escenari.

La carretera de Viver també serà l'espai central de diumenge. A les 12 hi haurà un concert amb la cobla Lluïsos de Taradell, a les 5 un espectacle infantil, i a les 7, un concert del grup Ginestà.

També hi ha en marxa la campanya Fira't, de promoció del comerç local.