La tercera edició de la Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix ha apostat enguany per fer una edició exclusivament online davant l'actual context de pandèmia, i ha superat el repte amb èxit. Les activitats, en format virtual, s'han celebrat durant la tercera setmana d'octubre, i han tingut la web mongetadecastellfollit.cat com a principal aparador, amb gairebé 2.000 visites. Vol ser un punt de referència al voltant d'aquest producte únic i autòcton, amb informació sobre la mongeta, la seva cuina i els productors.

La fira també ha apostat per generar material audiovisual que aporti valor en el coneixement social de la mongeta i el treball de pagesia que porta associat. És el cas de l'estrena del vídeo reportatge Llavors d'Or Blanc, que posa en relleu les persones que hi ha dar-rere d'aquest cultiu i ja ha registrat quasi 400 visualitzacions al canal de YouTube de la Mongeta de Castellfollit del Boix.

Així mateix, el programa virtual ha inclòs dues xerrades que en el seu dia es van fer online i en directe, i que continuen disponibles a la web i al canal de la mongeta.

Finalment, l'activitat «Tasta-la i recorda'ns» ha ofert el regal d'una cullera de boix artesana a qui s'animés a tastar la mongeta durant el dies de la fira.