? Valentí Junyent, president del grup municipal de JxManresa, ha assegurat a Regió7 que una de les seves prioritats com a president del grup municipal i primer tinent d'alcalde és mantenir l'equip que encapçala «aliè a les picabaralles polítiques» entre JxCat i el PDeCAT.

Junyent considera que els esforços en l'àmbit local s'han de centrar a «preservar el compromís amb la governabilitat i amb la ciutat», i que l'estira i arronsa entre JxCat i el PDeCAT s'haurà de dirimir en altres àmbits que no són els del grup municipal de l'Ajuntament de Manresa, on es governa la ciutat en coalició amb ERC.

Junyent insisteix que treballarà per «preservar els vuit regidors escollits pels ciutadans i la diversitat d'un grup municipal que està al servei de la ciutadania i compromès en l'execució del programa de govern».

Junyent, alcalde de la ciutat entre el 2011 i el 2020, ha volgut remarcar la feina feta per Antoni Massegú com a regidor d'Ensenyament i Universitats i portaveu del govern, i ha celebrat que pugui continuar aportant el seu esforç al grup.