L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha readaptat bona part de les activitats i tallers que ofereix als alumnes de secundària del municipi al format virtual com a alternativa a l'actual situació de pandèmia. Les propostes, que es fan des del servei d'informació i assessorament Annexe, s'adrecen als alumnes d'ESO de l'institut Gerbert d'Aurillac i l'escola Paidos, i aprofiten més que mai les connexions en línia des de l'aula per realitzar aquestes activitats. Això vol dir que els professionals que imparteixen aquests tallers poden connectar-se i entrar virtualment a l'aula.

De moment, ja s'han realitzat alguns tallers, com el d'Internet Segura, a càrrec de la unitat de relacions a la comunitat dels Mossos d'Esquadra; i el programa FlipArt, on els alumnes s'han pogut connectar en directe amb l'actor Jordi Martínez.

Properament hi ha previstes altres activitats i tallers sobre violència masclista, xarxes socials, tècniques d'estudi, de bullying, i de cinerbullying, entre altres propostes.

Tanmateix, a banda d'aquest vessant més virtual, en aquest inici de curs també s'han estat realitzant tallers presencials, sempre mantenint els grups bombolla, com per exemple en els tallers que s'han fet sobre habilitats socials, sexualitats, i també en les visites que s'han realitzat al nou equipament juvenil.