L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha portat les arts escèniques a totes les escoles del municipi en el marc de la setmana mundial dels drets dels infants.

En un moment com l'actual, on les restriccions sanitàries han dificultat l'accés a la cultura, els infants del municipi han pogut gaudir d'un dels drets inclosos en la declaració dels drets dels infants, la participació en activitats culturals i artístiques.

En aquest sentit, els infants de la Llar d'infants Les Oliveres i de la Llar de l'escola Paidos han pogut assistir a la narració dels "Contes animals" d'Emma Cachón; els alumnes de P3 fins a 2n de primària de les escoles Pla del Puig, Monsenyor Gibert i Paidos, han gaudit de "La Berta sense por", de la mà de l'actriu Sílvia Blàvia i els nens i nenes de cicle superior han cantat i ballat amb l'espectacle "Taulell de colors" de Joel Grau.

Fonts municipals han destacat que els infants i professors de totes les escoles del municipi s'han mostrat agraïts amb aquesta iniciativa, que els ha permès sortir de l'aula i retrobar-se amb la cultura de nou.