Súria ha donat el tret de sortida al pla de millora dels polígons industrials amb les obres d'urbanització del vial principal del polígon La Pobla Nord, que han començat aquesta setmana.

Amb aquesta actuació es proposa arranjar el principal accés en aquesta àrea, on també es preveu renovar la xarxa d'aigües pluvials i crear una zona d'aparcament per a camions. Les obres, que van a càrrec de la constructora Voracys SL, tindran una durada aproximada de dos mesos i un pressupost de 180.000 euros.

El pla de millora de polígons és una iniciativa de les àrees de Promoció Econòmica i Urbanisme de l'Ajuntament, amb el suport de l'àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, i els objectius principals del seu desenvolupament són la millora de l'accessibilitat, la mobilitat, l'estalvi energètic i les xarxes de serveis existents als polígons de la vila.

En els darrers mesos, les àrees municipals de Promoció Econòmica i Urbanisme han mantingut reunions informatives amb l'empresariat dels polígons per tal de donar informació sobre el pla de millora i recollir opinions i suggeriments per al seu desenvolupament. El passat mes de juliol es va acabar el període d'exposició pública de tres projectes inclosos en el pla de millora, concretament els que afecten a la l'accessibilitat i les zones d'aparcament al polígon La Pobla Nord, les millores puntuals en l'accés al polígon Abadal i la urbanització del darrer tram del polígon de Joncarets.