Els Mossos d´Esquadra juntament amb la Guàrdia Municipal de Collbató va denunciar un total de 23 persones que dissabte passat es van reunir per fer un pícnic en el marc de la celebració d´un aniversari al municipi. Aquesta és una de les actuacions per les quals s´han aixecat acte aquest passat cap de setmana i que ahir va destacar el conseller d´Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper.

Segons va detallar l´ajuntament, aquestes 23 persones estaven reunides a l´Àrea d´Esplai de la Salut i a part de identificades i denunciades per incomplir la normativa de mesures sanitàries sobre la covid-19, també es va dissoldre la trobada.

D´altra banda, el comissari dels Mossos d´Esquadra, el surienc Miquel Esquius, va donar dades de les denúncies interposades relacionades amb les mesures de la covid-19 aquest passat cap de setmana. En total, els Mossos d´Esquadra i les policies locals catalanes han posat 2.830 denúncies aquest cap de setmana, 36 de les quals en locals. En el conjunt de la setmana passada en van posar 6.025, de les quals 75 va ser per establiments comercials que incomplien un o vàries mesures per lluitar contra la pandèmia.

Des de l´inici de la segona onada de la pandèmia i fins diumenge passat, a Catalunya s´han interposat 54.818 denúncies. D´aquestes, 24.430 les han posat els Mossos d´Esquadra i 28.388, les policies locals.