L´Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha ampliat el servei gratuït de recollida de residus voluminosos a tres dies setmanals (dilluns, dimecres i divendres). El consistori reforça el servei, que fins ara es prestava només els dimecres, i amplia l´atenció telefònica, de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre a través del telèfon gratuït 900 102 809. Fora d´aquest horari s´habilitarà un contestador i es contactarà amb els veïns el següent dia laborable.

A través del servei, que funciona amb cita prèvia telefònica, es recullen de manera ordenada mobles, electrodomèstics, estufes, matalassos, somiers i assimilables. Un cop confirmada la disponibilitat del servei amb la persona interessada, a partir de les 8 del vespre i fins a les 7 del matí cal deixar els residus al costat del portal de casa i a la vorera. La recollida es farà els dilluns i divendres de 2/4 de 8 a les 12 del matí, i els dimecres de 2/4 de 8 a les 11.

L´Ajuntament identificarà els abocaments de voluminosos al carrer amb un adhesiu de color groc amb la frase «Així no!», el recordatori del número de telèfon i l´avís que aquest tipus de conductes incíviques queden recollides a l´ordenança de convivència ciutadana i poden comportar sancions de fins a 3.000 euros.