El grup municipal de Gent fent Poble, a l´oposició a l´Ajuntament de Sant Fruitós, ha demanat al govern tripartit d´aquesta població (ERC, Junts i PSC) que posi la sala polivalent de l´Esplai de la Gent Gran a disposició de la residència d´avis El Lledoner-L´Onada. L´objectiu és habilitar un espai «còmode i segur» a les famílies dels residents perquè puguin reunir-se i visitar els seus avis i àvies.

Sant Fruitós tenia habilitada per aquesta causa la zona del bar de l´Esplai fins que fa unes setmanes l´Ajuntament la va cedir al CAP per poder fer-hi els testos de covid-19. Des d´aleshores, avis i familiars es troben a la recepció de la residència i, davant d´això, GfP ha considerat més apropiat habilitar un nou espai més gran i que, entre altres coses, permeti més privacitat.

GfP sosté que la sala polivalent de l´esplai és una bona alternativa, tenint en compte que ara no s´utilitza i té un accés independent de la zona del bar on es fan els testos del CAP. Considera que «és un lloc ampli, segur i protegit».