Una de les pluges més espectaculars de l'any té lloc durant el mes de desembre: la pluja de Gemínids. Aquests meteors provenen de la constel·lació de Gèminis i, com cada any, mostraran el seu pic d'activitat a mitjans de desembre. El fotògraf Robert Ramos, d'El Periódico, diari del mateix grup editorial que Regió7, va observar aquesta pluja d'estrelles aquest diumenge de matinada passada, la nit del 12 al 13 de desembre.

Avui a la nit, del 13 al 14 de desembre, també serà un bon moment per l'observació de la pluja d'estrelles, ja que seran més visibles.

Segons l'Associació Astronòmica d'Espanya, es tracta d'una pluja bastant curiosa, ja que els meteors procedeixen d'un asteroide denominat Faetont, no d'un cometa. L'asteroide Faetont va ser descobert el 1983 pel satèl·lit IRAS, i va ser llavors quan es va relacionar que els Gemínids provenien d'aquest asteroide. Es tracta de la primera pluja que està relacionada amb un asteroide. A més, des de l'Associació Astronòmica també expliquen que aquest fenomen deixa veure un nombre aproximat de 120 meteors per hora.