Sant Fruitós de Bages tindrà Casal de Nadal. L´Ajuntament ha tirat endavant la proposta lúdica i de suport a les famílies per a les properes vacances escolars, amb un format adaptat a la situació actual del casal i que porta per nom El Tió Caneló. Una proposta que va adreçada a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària.

Amb el títol de «Volta al Nadal del món», els infants del municipi podran gaudir de tallers i de nombroses activitats aprofitant les vacances de Nadal. Enguany el Casal obrirà les portes deu dies en total. Concretament, el 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 4, 5 i 7 de gener, a les instal·lacions del Nexe-Espai de Cultura.

L´horari, per tal de facilitar la conciliació laboral de les famílies, serà de les 9 del matí fins a la 1 del migdia, incloent dues franges d´horari d´acollida, a primera hora del matí (de les 8 a les 9) i al migdia (de la 1 a les 2).

Pel que fa als descomptes, es mantenen per a les inscripcions del 2n germà o germana, els infants inscrits a l´agrupament escolta CAU Frifènics (10% de descompte) i les famílies nombroses i monoparentals (15%). Les inscripcions es poden fer a l´àrea de Cultura i al NexeJove fins aquest dimarts.