L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat en el marc del ple extraordinari celebrar aquest dimecres al vespre el pressupost de 2021, que arriba als 10,2 milions d'euros. Els números de 2021 prioritzen la despesa destinada a polítiques socials, la millora de l'entorn, el reforç de la seguretat i es potencien els serveis públics. El pressupost ha estat aprovat amb els vots de l'equip de Govern (Esquerra, PSC i Sant Vicenç En Comú) i els vots en contra de l'oposició (Junts x Sant Vicenç de Castellet).

Pel que fa a les inversions, l'Ajuntament prioritza l'execució de les obres del vial d'accés a la C-55 en sentit sud, l'actuació del talús de la Pujada del Ciment, el projecte de rehabilitació de Castellet o la implementació del servei de transport a demanda. En paral·lel, es preveu la redacció del projecte del complex esportiu que es farà a l'entorn del pavelló i que inclourà una piscina coberta.

Pel que fa als serveis públics, es licitarà el nou servei de manteniment de parcs i jardins amb una dotació econòmica un 30% superior respecte a aquest 2020. També es proposa millorar la recollida selectiva, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i de càmeres de videovigilància i reforçar les actuacions de manteniment en edificis i equipaments municipals.

En el marc del ple extraordinari de desembre, s'ha donat llum verda al Pla d'Actuació Municipal 2020-2023 que planteja els objectius estratègics i les principals actuacions que es duran a terme durant els propers anys al municipi. El document ha estat aprovat amb els vots de l'equip de Govern i l'abstenció de l'oposició.