El cap de setmana previ al Nadal arriba amb nombroses propostes comercials i de lleure al Bages i al Moianès, amb fires i activitats nadalenques a diferents municipis.

A Sant Vicenç es farà la tradicional Fira de Nadal a la plaça Clavé. Els comerciants sortiran al carrer i els paradistes amb productes nadalencs seran a la plaça. Avui i demà el centre serà una illa de vianants i es faran activitats per a infants. Demà es farà cagar el tió, amb dues sessions (16 hores i 18.30 hores) al pati de l'escola Sant Vicenç.

A Moià, demà, es farà la Fira del Tió, el 9è Mercat del Trasto i la Trobada de plaques de cava al arc municipal. També es cagarà el tió i les entitats faran parades. Hi haurà música als carrers a càrrec de l'Espai Musical de Moià i l'escenari de la fira acollirà música nadalenca amb Men in swing Jazz Band.

La plaça de la Font Gran serà l'escenari del Mercat de Nadal de Monistrol de Montserrat, que es podrà visitar avui, de 10 del matí a 8 del vespre, i demà, de 10 a 2 del migdia.