En un escenari no habitual -el pati de les escoles Sant Vicenç, en lloc de la plaça de l'Ajuntament-, i amb un format diferent -públic assegut-, tot i així Sant Vicenç ha celebrat aquest diumenge a la tarda una festa del Cagatió (32 edicions) amb molta participació i en la qual no van faltar els protagonistes principals: el tió, els tioners, els gegantons i, és clar, els infants.

De fet, enguany hi ha hagut una doble ració de cagatió, ja que la situació d'excepcionalitat ha obligat a fer-lo amb aforament limitat i controlat -per això es va fer el canvi d'espai- amb reserva prèvia, i l'alta demanda va fer que se'n programessin dues sessions, amb un aforament màxim de 500 persones. Variant el format, enguany la festa va començar directament amb un espectacle teatral, "El Titiritriki", a càrrec de la companya Zum-zum.

I, en acabat, amb el gran tió dalt de l'escenari, els tioners, ajudats pels gegantons Nen i Nena, i pels grallers de la Colla de Geganters, es va procedir a fer cagar el tronc nadalenc. Va descarregar bosses de llaminadures per a tots els infants, que les van rebre a la sortida del recinte.