Junts per Sant Vicenç de Castellet ha votat en contra de la proposta de pressupost municipal per al 2021 que ha presentat l'actual govern del municipi (format per ERC, PSC i Sant Vicenç en Comú) perquè considera que, tot i ser de 10,2 milions, «hauria pogut ser encara més alt i ambiciós» i considera que és «ple d'incongruències».

El portaveu del grup municipal de Junts, Dani Màuriz, assegura que la formació no entén perquè el govern «no posa dins del pressupost més de 400.000 euros que podrien incrementar-lo encara molt més, tenint en compte que són ingressos fixes i consolidats. Aquests recursos, per una població com la nostra són moltíssims diners, que facilitarien inversions i polítiques de despesa públiques, molt necessàries ara mateix».

Màuriz afirma que no entenen la reducció «dels programes de les diferents regidories, així com també els d'actes i festes» i que «es torni a castigar» algunes entitats rebaixant-los la subvenció. Per tot plegat, el grup creu que la gestió econòmica del govern, «és negativa tenint en compte que està malbaratant la possibilitat de treballar amb bels pressupostos més grans de la història del municipi». Així mateix, considera que els principals projectes que van endavant «són obra del govern de Junts, de l'anterior mandat, demostrant poca capacitat propositiva i executiva». La formació de l'oposició també es va abstenir en l'aprovació del Pla d'Actuació Municipal (PAM).