Sant Fruitós de Bages ha posat en funcionament la xarxa de wifi gratuïta al barri de Torroella de Baix en el marc del projecte europeu wifi-4EU. El regidor de noves tecnologies, Felip Echarri, i la de Veïnatge, Cristina Múrcia, han posat provat el funcionament d'aquest servei in situ amb veïns del barri santfruitosenc.

A banda d'aquest nou punt a Torroella de Baix, també s'ha posat en servei el wifi gratuït a l'interior del pavelló municipal d'esports i al nou Nexe Espai Jove.

L'Ajuntament ha informat que també s'està treballant per poder oferir també aquest servei a la urbanització de Les Brucardes que és el darrer punt que falta per tal que el nucli i les diferents urbanitzacions disposin d'aquest servei. A banda d'aquests nous punts, el municipi disposa de wifi gratuït a la plaça Alfred Figueras, al parc del Castell, a les piscines municipals, al carrer Principal (La Rosaleda), la plaça del Primer d'Octubre (Pineda de Bages), la pista d'El Bosquet, el parc de La Natura, el camp de futbol municipal i la plaça de la Vila.

Aquest servei està operatiu les 24 hores al dia els 365 dies de l'any i la seva connexió és gratuïta. Les persones que vulguin accedir-hi han de buscar a través del seu dispositiu el wifi "WiFi4EU" i accedir al navegador. Un cop s'ha realitzat aquesta connexió els usuaris poden navegar a alta velocitat durant 60 minuts, passat aquest termini cal accedir de nou per reactivar la connexió.