03 de febrer de 2021
03.02.2021
Regió7


El Consell Comarcal del Bages contractarà cinc dones en situació d'atur durant dotze mesos

En el marc de la convocatòria del programa Treball i Formació 2020 donaran suport en tasques administratives

03.02.2021 | 12:17

El Consell Comarcal del Bages contractarà cinc dones en situació d'atur durant dotze mesos

El Consell Comarcal del Bages contractarà cinc dones en situació d'atur durant dotze mesos en les properes setmanes. En el marc de la convocatòria del programa Treball i Formació 2020, que impulsa el Servei d'Ocupació de Catalunya, es promou la millora de l'ocupabilitat del col·lectiu de dones que no troben feina. El Consell Comarcal del Bages s'adreça a aquelles dones en situació de major vulnerabilitat que tenen dificultats per accedir al mercat laboral i s'hagin vist agreujades per la crisi provocada per l'actual situació de pandèmia.

Les tasques i el perfil

Les cinc dones contractades donaran suport administratiu al personal tècnic del Consell Comarcal del Bages en projectes d'àmbit comarcal de les àrees d'Educació i Cultura, Joventut i Arxiu, Habitatge, Territori i Medi Ambient, Oficina d'Atenció Ciutadana i Serveis Socials d'Atenció Bàsica. Les contractacions tindran una durada de dotze mesos i corresponen a la línia DONA, per a dones en risc de caure en una situació d'atur de llarga durada, que no siguin perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, tenir preferentment més de 52 anys i que acreditin situacions de vulnerabilitat especificades a la normativa de la convocatòria.

Formació prèvia

Totes les dones contractades realitzaran una formació en matèria de competències digitals i comunicació relacionada amb el seu lloc de treball i en horari laboral per garantir una millora de la seva ocupabilitat una vegada finalitzat el període de contractació.

 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya