L'Ajuntament de Súria ha obert una convocatòria d'ajuts socials de caràcter econòmic per a famílies necessitades del municipi, que es poden sol·licitar durant tot l'any, i que també inclou subvencions per a activitats escolars i extraescolars, en aquest cas amb uns períodes concrets per realitzar les peticions.

La convocatòria és oberta a totes les famílies empadronades al municipi d'acord amb els requisits establerts en el reglament municipal, que es poden adreçar a l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament per fer la sol·licitud. També s'hi poden adreçar per telèfon, al 93.868.28.00. o per correu electrònic a l'adreça suria@suria.cat.

Les línies d'ajut es preveuen per a necessitats puntuals i urgents bàsiques en alimentació i higiene, roba, calçat, subministraments bàsics, o manteniment de l'habitatge; per a qüestions de salut i atenció sanitària; i per l'atenció als infants. Pel que fa a les prestacions relacionades amb activitats escolars i extraescolars, les de convivències a infantil i primària o síntesi a secundària es podran demanar del 8 al 19 de febrer; les d'activitats i casals d'estiu i les de material escolar i llibres, del 17 al 28 de maig; i les d'activitats extraescolars, del 13 al 24 de setembre.