13 de febrer de 2021
13.02.2021
Regió7

El Bus Parc cap a Sant Llorenç del Munt reprèn el servei

L'ampliació de la mobilitat a l'àmbit comarcal permet recuperar avui els viatges des del Bages i el Vallès

12.02.2021 | 22:46
El Bus Parc cap a Sant Llorenç del Munt reprèn el servei

El primer cap de setmana d'aplicació de les noves mesures de mobilitat per contenir la covid que permeten els desplaçaments dins l'àmbit comarcal comportarà la represa, a partir d'avui, del servei del Bus Parc al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac (i també al Montseny). Les noves mesures permeten també posar en marxa el programa de Passejades guiades a la Xarxa de Parcs Naturals d'aquest 2021, però només per a participants de la comarca on es facin. Així mateix es mantenen els controls de mobilitat per part de Mossos i Agents Rurals per evitar desplaçaments no autoritzats.

El servei de Bus Parc es va aturar el 7 de gener arran del pas al confinament municipal. Ara es reprèn però amb limitacions. En el cas del parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, això implica que el Bus Parc donarà servei als ciutadans de les comarques del Bages i el Vallès Occidental.

D'altra banda, la majoria de les àrees d'esplai i de lleure de la Xarxa de Parcs Naturals segueixen tancades al públic, excepte per a les activitats docents i de lleure infantil i juvenil amb permís o aquelles que estan gestionades per empreses concessionades i que, en cas d'obrir, es regeixen per la normativa que el Procicat ha establert fins al moment per al sector de la restauració.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya