Els Mossos d'Esquadra van detenir el 16 de febrer passat a Castellterçol dos homes, de 55 i 30 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar al començament de febrer i, després de diverses indagacions, el 16 de febrer els investigadors van fer una entrada i perquisició a la nau. Hi van localitzar diferents espais per on cultivar marihuana, en total hi havia 992 plantes. A més, hi van trobar maquinària industrial per a la separació de les parts consumibles de la tija i fulla de la planta, assecadors i material d'embossat del producte final. A més, es va comprovar que hi havia un greu risc d'incendi a causa de l'elevat consum d'energia, que podria comportar un perill per a les persones i béns.

A l'interior de la nau hi havia dues persones que van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.