Els grups municipals a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada denuncien que l'equip de govern ha gastat diners públics per mentir en relació amb l'estat de la tramitació urbanística del nou polígon industrial ubicat entre el Pla dels Vinyats II i el Centre Penitenciari.

Esquerra, Junts, Compromís i Ciutadans es remeten a un publireportatge del 23 de desembre passat pagat per l'Ajuntament en què s'explica que el nou polígon de Lledoners, en tramitació urbanística des dels anys 2010 i 2011, seria una realitat en breu ja que s'havien fet els tràmits pendents i només restava l'aprovació definitiva. L'oposició sosté que durant aquest mandat no s'ha debatut cap nou tràmit per ple, i assegura que, en un ple posterior a la publicació, l'alcalde reconeixia que «s'han fet reunions amb els propietaris però estem en el mateix punt que estàvem en els mandats anteriors. Aquell polígon no està desencallat».

Els quatre grups de l'oposició qualifiquen de «greu» el fet que «l'Ajuntament pagui amb diners de totes i tots per publicar mentides». Denuncien que «en un moment de crisi com l'actual es dona a entendre que es podrien crear nous llocs de treball al municipi perquè el nou polígon podria ser una realitat en breu, quan és absolutament fals». Per aquest motiu reclamen que l'equip de govern publiqui una rectificació, i indiquen que «no val a traslladar la responsabilitat als periodistes» perquè «es tracta d'un publireportatge, pagat per l'Ajuntament, i qui paga decideix què i com es publica».