21 de febrer de 2021
21.02.2021
Regió7

Súria fa millores al polígon Abadal, que afegeix a les de la Pobla Nord i Joncarets

Entre altres coses, es renovarà l'enllumenat i el ferm, amb uns treballs que duraran tres setmanes

20.02.2021 | 23:37
Les obres iniciades al polígon industrial Abadal

Súria ha iniciat aquest mes de febrer les obres de millora de la zona industrial Abadal, que s'integren dins el pla de renovació de polígons que s'està desenvolupant des del mes de novembre passat. D'aquesta manera, s'afegeixen a les altres actuacions ja en marxa al polígon de la Pobla Nord i a la zona industrial de Joncarets.

Les obres previstes a la zona industrial Abadal consisteixen en la millora del ferm de la calçada, la incorporació de barreres de protecció i la millora de l'enllumenat, i el termini d'execució previst serà d'unes tres setmanes.

El pla de millora de polígons és una iniciativa de l'Ajuntament de Súria, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Els seus objectius principals són la millora de l'accessibilitat, la mobilitat, l'estalvi energètic i les xarxes de serveis existents als polígons de la vila, amb un pressupost conjunt de 899.900 euros, aportats per la Diputació (59,35%), l'Ajuntament de Súria (26,68%), el PUOSC de la Generalitat (8,98%) i contribucions especials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya