L'Ajuntament de Sant Vicenç intervindrà, a partir de dilluns de la setmana vinent, al sector de carrers que hi ha entre l'avinguda Secretari Canal i el carrer Còrsega per millorar la seguretat dels vianants i la mobilitat de tot aquest entorn, on s'ubiquen l'escola FEDAC i l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. L'actuació s'inclou en el Pla de Mobilitat Municipal.

Els canvis més significatius afectaran els carrers Mura, Cardener, Enginyer Llansó i Joan Maria Roma, que passaran a ser d'un únic sentit de circulació per les dificultats que suposa mantenir el sentit doble i l'espai d'aparcament. A més, s'habilitarà una vorera amb senyalització vial al carrer Mura i Cardener amb la voluntat de millorar l'aparcament de vehicles.

El carrer Doctor Trias es mantindrà de doble sentit entre l'avinguda Secretari Canal i el carrer Francesca Playà, on canviarà a únic sentit de circulació fins al carrer Còrsega. Aquesta actuació permetrà guanyar seguretat a l'accés a l'escola i ampliar els espais d'aparcament. També es preveu, en moments puntuals, poder tancar provisionalment el carrer Pius XII davant l'escola. En paral·lel, el carrer Còrsega es convertirà en vial de doble sentit i aparcament a un sol costat.

Segons el consistori, «els canvis suposaran una modificació dels hàbits dels veïns i veïnes, però ajudaran a millorar la seguretat i evitar els embussos que es produeixen coincidint amb les hores d'entrada i sortida a l'escola FEDAC».