12 de març de 2021
12.03.2021
Regió7

Sant Fruitós instal·la un mòdul específic per l'assistència relacionada amb la covid

El nou espai, que entrarà en funcionament d'aquí a tres setmanes, està ubicat al solar de darrere del CAP de pediatria

12.03.2021 | 12:26
Instal·lació del mòdul per la covid a Sant Fruitós de Bages

Aquest divendres s'han instal·lat 3 mòduls prefabricats darrere de l'edifici de l'antiga biblioteca de Sant Fruitós de Bages que es convertiran en l'espai on es realitzaran totes les proves i tractaments relacionats amb el coronavirus i altres malalties respiratòries.

Amb aquesta nova instal·lació es vol millorar la qualitat i la seguretat de l'assistència mèdica habilitant 2 espais diferenciats al municipi. D'aquesta manera, es garanteixen dobles circuits i es dóna una major seguretat als professionals i a la ciutadania. Aquesta nova instal·lació té 45m2 de superfície dividida en 3 mòduls i acollirà una recepció, dues sales petites i una sala gran. A l'entrada s'hi ha instal·lat una pèrgola de 15m2.

L'obertura d'aquest mòdul Covid-19 es preveu en un termini de tres setmanes, un cop hagin finalitzat els treballs de senyalització i cablejat i s'hagi dotat del mobiliari necessari. Un cop entri en funcionament serà el mateix personal del CAP Sant Fruitós qui atendrà en aquest espai. El Departament de Salut preveu instal·lar 120 mòduls d'aquestes característiques a tot Catalunya, abans de l'estiu. A la Catalunya Central en preveu instal·lar una quinzena.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya