La nova zona de pàrquing de Cal Reguant de Súria, antic Spai Recover, estarà operativa en les properes setmanes, després de la finalització dels treballs d'adequació que s'estan portant a terme actualment. La façana de les antigues instal·lacions comercials disposarà d'un rètol amb el nom de la vila i de vinils amb reproduccions fotografies històriques com a element de promoció local.

Aquesta adequació del recinte de Cal Reguant, ubicat a l'entrada sud del centre urbà, és una conseqüència del conveni de cessió temporal que l'Ajuntament va signar amb la propietat. La seva reutilització permetrà guanyar noves places d'estacionament en el centre urbà, afegint-se a les altres zones de pàrquing existents al nucli urbà.

Els treballs realitzats fins ara han inclòs l'adequació de l'entorn, la supressió de barreres arquitectòniques, la instal·lació d'un semàfor per regular la sortida de vehicles i la neteja i adequació de la façana. En aquests treballs ha participat la Brigada Municipal d'Obres i Serveis. També seran senyalitzades les noves places de pàrquing.

Les dependències comercials de Cal Reguant seran destinades a espai d'emmagatzematge en concepte d'usos provisionals, ja que la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central ha informat l'Ajuntament que la normativa urbanística que afecta aquest sector impedeix altres usos. En concret, aquest nou espai d'emmagatzematge serà utilitzat per la Brigada Municipal d'Obres i Serveis i el banc d'aliments que actualment és ubicat a l'edifici de l'antic centre de salut.

Spai Recover és el nom comercial que en la seva darrera etapa d'activitat va tenir aquest recinte, conegut tradicionalment com Cal Reguant. El seu emplaçament és a la carretera de Manresa, números 2-8, a la cruïlla de l'entrada sud del centre urbà.