Santpedor ha finalitzat les obres de la fase I d'urbanització del Mirador de Montserrat, que inclouen la construcció del clavegueram. L'Ajuntament ha fet arribar una carta als veïns i veïnes del sector del Mirador per comuncar-los que el sistema ja està operatiu i que les finques ja es poden connectar a la xarxa. Es demana que les finques connectades a la xarxa ho comuniquin a través d'una instància (tràmit online i gratuït) per tal de poder tenir el cens actualitzat. El consistori considera que en el termini d'un any tothom hauria d'haver fet la connexió. A partir d'aquesta data, si quedessin finques sense s'iniciarien les actuacions adients per regularitzar la situació.

El proper pas per culminar les obres del Mirador de Montserrat és la fase de pavimentació, que es portarà a terme aquest 2021 i que afectarà als carrers Eucaliptus, Freixe, Llorer, Til·ler, Camí de Vallbona i Xiprer.

Els treballs per portar el clavegueram al Mirador van arrancar l'abril del 2019 i han tingut un cost de més de 2,7 milions d'euros que han sufragat veïns i Ajuntament. Prèviament, el consistori va assumir les obres del col·lector que connecta la urbanització del Mirador de Montserrat amb el nucli urbà de Santpedor, per garantir que quan es fes el clavegueram es podria connectar amb la depuradora.